Prémium kávé

Pár szó a Pascóról, aki kezdetek óta beszállítónk:

Termékeink előállítása során a szükséges alapanyagok kiválasztása, a megfelelő termőterületekről történő beszerzése az első lépés amire nagy figyelmet szentelünk. Csak a legjobb minőségű, válogatott szemű nyerskávékat vásároljuk, amit számos minta tesztpörkölése és folyamatos kóstolása előz meg. Tudásunk legjavát beleadva pörköljük az alapanyag tulajdonságainak legjobban megfelelő pörkölési profil elérése céljából.

Blendjeink ezen különböző földrészekről, termőterületekről származó kávék házasításából születtek, melyek kialakítása során igyekeztünk minden alapanyag legjavát megmutatni a végtermékben. Mai világunkban egyetlen állandó faktorral számolhatunk és ez: a változás. Igyekszünk ezen kihívásnak megfelelni és nyitottsággal figyelni és befolyásolni a szakmánkba uralkodó trendeket, hogy minél több elégedett fogyasztóval büszkélkedhessünk.

Mi a Pasco Prémium kávéját használjuk:
Kialakításakor az espresso jelleg mellett fontosnak tartottuk, hogy megfeleljen a hazai ízlésvilágnak. Ezért törekedtünk arra, hogy az édesség, gyümölcsös savasság és keserű jellemzően étcsokis ízek közötti harmónia legyen a meghatározó.

pasco

A különböző termőterületekről származó és különböző feldolgozási eljárással készült kávék mindegyikénél a fajta legjobb tulajdonságait kidomborító pörkölési profilt alkalmazunk, ami egyben azt is jelenti, hogy az összetevőket külön-külön pörköljük és csak azután házasítjuk. Domináns test, mellett enyhe savak és lecsengésében a kellemesen keserű ízek fogják élvezetessé tenni a fogyasztását. Espresso és tejes italok elkészítésére is kiválóan alkalmas

pasco