
Néhány szó a Hideg Nyalatról a megálmodótól:
Gyermekkorom óta imádok főzni, sütni, finom ételeket készíteni. Először a versenysport
miatt, azután pedig éppen a rendszeres sport abbahagyása miatt kellett az ételek minőségére is
fokozottan odafigyelnem. Mindig kerestem, mik az egészséges ételek, amennyire csak
tudtam, odafigyeltem az összetételekre, kerültem a cukros, fehérlisztes, tartósítószeres és
adalékanyagos ételeket.
Talán a legnehezebb a fagylaltról való lemondás volt. Nem is nagyon sikerült. Viszont
pontosan tudtam, hogy mennyi cukrot, és hány féle adalékanyagot tartalmaznak a porokból
készített fagylaltok, amit a legtöbb cukrászdában lehet kapni, mivel én is megtanultam 10
évvel ezelőtt a készítésüket.
Hosszasan kutattam, hogyan lehetne egy valóban egészséges, kompromisszumok nélküli,
valódi táplálékként is szolgáló, mindemellett krémes és ízletes fagylaltot készíteni, amit bárki
fogyaszthat.
Régi álmom vált valóra most, mikor sikerült a Hideg nyalat -Egészséges Élvezet kézműves
jégkrémcsaládot létrehoznom, amit fogyaszthatnak:
-
laktózérzékenyek,
-
gluténérzékenyek,
-
vegánok,
-
paleo étrendet követők,
-
fogyókúrázók,
-
sportolók,
-
egészségtudatos emberek,
-
gyerekek, és cukorbetegek is.
Nagy örömömre családom is azonnal mellém állt, így családi vállalkozásban készítjük, a
legnagyobb gondossággal kidolgozott receptjeim alapján, amikből semmit sem spórolunk ki,
mintha otthon magunknak készítenénk.
Fogyaszd egészséggel Te is!