A hely


La Deli Jókai – Budapest, 1066 Jókai utca 13.

Már belépéskor körülölel a helyben frissen sülő finomságok fenséges illata, és megpillantva a különleges gonddal, egyenként elkészített kekszeket, máris összefut a nyál a szádban. Amikor pedig kézbe veszed őket, majd belekóstolsz, ízlelőbimbóid örömtáncot lejtenek. A kekszek ropogása vagy a csokimáz megtörése a szádban pedig egyenesen zene füleidnek.

És ha  még nem merültél el teljesen az érzékek világában, szemügyre veheted a rusztikus, vidéki francia kávéházak hangulatát idéző miliőt is.

Ha épp csak betérsz hozzánk, de nincs időd kicsit megpihenni nálunk, kekszeinket és süteményeinket akár el is viheted!

Ráérősebb vendégeinket pedig szívesen fogadjuk üzletünk galériáján, ahol barátságos, otthonos környezetben jól esik elfogyasztani néhány szem különleges kekszet vagy süteményt egy finom kávé, cappuccino vagy tea mellett.

Ha helyszínt keres üzleti megbeszéléshez, vagy bemutatót szervez, esetleg termékeit szeretné zárt körben bemutatni, gondoljon a La Delizia-ra!


La Deli Pozsonyi – Budapest, 1137 Pozsonyi út 7.

Új üzletünket egy pici ékszerdobozhoz hasonlítanánk. Kis helyen koncentrálja a La Delizia stílust, galériáján bárszékeken és magasított asztaloknál ihatjátok a szokásos kávét és ropogtathatjátok hozzá a kedvenc kekszeteket. A pozsonyi úti üzletünk vasárnap is nyitva tart, így ha az ebédhez nincs kedvetek sütni, akkor nyugodtan szaladjatok el néhány szelet tortáért hozzánk, ha a család hiányolja a vasárnapi sütit…

Természetesen minden megkapsz ebben az üzletünkben is, amit a Jókai utcában, ugyanazok a kekszek, sütik, kávé, teák, és itt vásárolhatsz más kézműves termékeket is, pl. szörpöt vagy lekvárt.